Feb 19, 2013, 11:15 AM

.... 

  Poetry » Love
801 0 1

Зелени долини и бистри реки.
Топло слънце, плод на волни мечти.
Ледът е само спомен, видян от блуждаещи очи.
Звук от детски смях във въздуха се скри.

 

Момиче в бяла стая празни страници разлиства.
Бели стени прегръщат чиста душа.
Те пазят спомен за тъга и прекършени крила,
за студени зими и черни времена.

 

Момиче от Бялата стая, аз не търся самота.
Аз искам да се гоня с теб сред златните жита.
Защото виждам в тези блуждаещи очи позната топлина
от лятна игра след зимна мъгла.

 

© Иван Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??