Mar 23, 2022, 6:48 AM

**** 

  Poetry
182 0 0

Сред толкова много хора те видях да пристигаш
Нещо в съдбата ме накара да кажа "Здравей"
Казах ти името и като с целувка ми отговаряш
Ти се интересуваш от това,

че се отнасям правилно с теб
Ти на 28, а аз на 23
И започнах плановете си да се видим отново

И ако можех да ти покажа, че като сме заедно, нищо не липсва и че въпреки разстоянието ще те обичам
Просто трябва да знаеш, че бих искал да остана и въпреки че не трябва, просто искам да ти се обадя
Но колкото и да са силни чувствата ми,

аз всеки път те наранявам

Без теб минават часовете, но с празни дни
Като вълните в Черно море, ти беше красива и сама
И ти ми липсваш, но те викам и забравям
Как те обичам, но тази любов вече не е моя
Как бих искал да остана, но сега не си с мен
Животът винаги се случва, но не се случва с теб

И въпреки че съм сам някъде другаде
По-щастлив съм, защото можех да те намеря
И дори да нямам сигурност да те видя отново,

помни ме

Аз ще те обичам
Ако няма перфектен край, който да ти го даде
Ще го напиша само за теб, ще трябва да го измисля

Кажи ми как го правиш, едва дишам
С усмивката, която получаваш най-доброто от мен
И всичко, което наистина искам,

е да ти дам всичко от мен

Кажи ми как го правиш?
Ти ме връщаш към живот,

след което караш сърцето ми да спре

Не знам защо, но всеки път,

когато погледна в очите ти
Виждам хиляди падащи звезди, обичам те,

но не мога да те имам
Не мога да повярвам,

че всяка вечер си до мен в мислите ми
Въпреки че не те познавам добре, аз се влюбих в теб
Цял живот ще те чакам и ще бъдеш моята Галя

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??