Sep 12, 2008, 8:23 AM

* * * 

  Poetry
506 0 11

Нали си спомняш
онзи пясъчен часовник,
който неотдавна на скрина сложи -
да отмерва времето
на нашите мечти?
Обърнах го завчера наобратно.
Няма петъци.
Свършиха, почти.
Поне за кратко.
Часовете във обратен ред текат.
И пясъкът  отново оживя.
Че напоследък бе оклюман нещо...
И нали си нямаше стрелки...
изрони се - във теб и мен.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??