Sep 18, 2010, 11:06 PM

* * * 

  Poetry
512 0 5

Щастие...

Така преследвана химера.

Залавяме я... иска ни се

 да е вечна, но тя е тъй

изменчиво човешка...

Ще се изплъзне някак нежно,

 усмивката ни

    ще увехне неизбежно.



     



© Искра Радева Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??