Пришпорила своите чувства,
към теб срещу вятъра тичам.
Кога ще се срещнем отново
и есенно да се обичаме?
Кога към дома ни обратно
през годините ще се завърнем?
Тихо е. Нощ е.
Но птиците пророкуват разсъмване...
Светкавица с ножа си мрака разсича
и ти си до мене!...
© Павлина Райкова All rights reserved.