May 5, 2021, 11:44 PM

*** 

  Poetry » Love
227 0 0

***

Остани ми обич, нека те понося - 
по леко с теб, така ми се върви,
щастието преживявам в пътя,
а истинската обич, не тежи!

Обич нося, дори, когато губих
вземах още малко от това -
блясък на очите изумрудени,
а щастието, май ми замълча!

Помня те обич, стоиш ми в ляво,
като Надежда по изгубен блян,
а трябва да започна от начало - 
щастието може да е там?!

Ще тръгвам, а ти ме утеши,
че ще ми бъдеш верен придружител,
когато друг ме срещне - напиши...
вместо мен ти пращам заместител! 

 

Елеонора Крушева
По филма  "Здравей, аз съм"

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??