Aug 27, 2022, 7:30 PM

*** 

  Poetry » Love
181 0 2

Помниш ли, беше наша есен -
аз, с желания на есенна жена,
бях приспала младите си песни -
ангелите само правят чудеса!

 

А, есента с очи на зрели дюли
и стъпки уморени от мечти,
още ми миришише на лято - 
топлотата си, не иска да приспи!

 

Наметна ми желание през рамо
в песнопение за истинска любов
и есента ми те прегърна с тяло 
уморено коленичи, като роб.

 

Не се сърди, че есента вали
на порои от не сбъднати любови - 
тази наша есен в която аз и ти
остана листопад в сърдечни стонове!

 

Нова есен идва със докосване - 
люлее спомени, и ветрове, и думи -
ще засвирят обичам те, обичам те... 
аз ще ги прегърна, да се повтори ! 
27.08.2021
Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??