Бездиханно задъхана, разкъсана...
Топла и мокра.
Изпразвам тази самота.
Животински.
Варварски.
Размазващо мръсно разтърсена.
Дишаш дъха ми...
Ядеш от плътта ми...
Изпразвам тази самота.
Изпълваш всичко в мен.
Обичам, когато не питаш!
Когато взимаш, защото искаш!
Когато ме смазваш притисната...
Бързо и бясно.
Бавно и страстно.
Безмилостен
убийствено.
Ти свършваш в мен.
Аз свършвам в теб.
Изпразвам тази самота в първичност.
© Радостина Попова All rights reserved.