Jan 29, 2014, 3:25 PM

*** 

  Poetry » Love
434 0 0

Времето лети.

Времето ни събира и ни дели.

Истина е и боли!

Моля те, прости!

Ще се срещнем пак, помни!

Не ще угасне пламъка ни!

Помни!

© Десислава В. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??