Препусна този топъл ден -
изпуснах поводите му в безкрая...
Дали ще има друг - дори студен,
случайно мога само да узная...
И теб случайно мога само да те задържа -
сълза от ъгълчето на окото...
Посича те страхотна тъмнина,
обезглавила собствената си жестокост...
© Младен Мисана All rights reserved.