Jan 27, 2013, 2:12 PM

*** 

  Poetry » Love
406 0 0

A ти знаеш ли, че душата ми има

                                                    ъгли?

И да скрия мислите си - не ми е никак

                                                    трудно!

Събирам една по една, вещи и думи,

и ги складирам в някой ъгъл.

Толкова много вече съм събрала,

че ъглите се заоблиха и се получи 

                                                    спирала.

© Меги Кралева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??