A ти знаеш ли, че душата ми има
ъгли?
И да скрия мислите си - не ми е никак
трудно!
Събирам една по една, вещи и думи,
и ги складирам в някой ъгъл.
Толкова много вече съм събрала,
че ъглите се заоблиха и се получи
спирала.
© Меги Кралева Всички права запазени