Прежадняло утро в очите мълчи,
ще види ли своето слънце днес?
Облак мрачен в душата ми сълзи,
копнее за дъгата си пъстроцветна.
Сълзи изгарят ме,
аз изгарям, душата изгаря, мечтите ми догарят…
Спомените се превърнали в демони,
в друго време, в друго небе, в друг свят мен очакват…
Милан Милев
03.07.12
© Милан Милев All rights reserved.