Apr 7, 2007, 10:23 PM

* * * 

  Poetry
634 0 1


Безкрайна обич
и безкраен път...
Към теб вървя,
а ти си тъй далече...
И само моля
Господ
за денят,
във който ти към мен
ще тръгнеш вече!

© Петя Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??