Jun 30, 2009, 12:54 PM

* * * 

  Poetry » Other
429 0 2

 

 

 

 

 

                                                            Поглед, сврян в ъгъла.

                                                            Сълза.

                                                            И после пак, и пак.

                                                            Между туптенето и 

                                                            спирането на дъха.

                                                            Безкрайно време

                                                            луната да прегърна.

                                                            Опустелите души не са

                                                            дома, за който съм 

                                                            мечтал.

                                                            Викове и страсти, 

                                                            ярост.

                                                            Оглупели, претърсваме

                                                            измислени чувства.

                                                            Очите  не могат да

                                                            достигнат радост.                                                   

© Атанас Ганев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??