Mar 4, 2008, 10:49 AM

?!... 

  Poetry » Love
700 0 4

Сърцето ми е като извор. Извор от любов -

към всичко и към всички.

Любов към слънчевото лято и

безкрайният океан от мечти.

Любов, изпълнена със сила

и вяра в утрешният ден.

Но на кого да дам тази жизненост

и вяра - имам нужда от това!

Не се плаша да бъда сама.

Но да се удавя в любовта?!...

 

27. 08. 07

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??