Aug 9, 2009, 9:18 PM

* * * 

  Poetry » Love
644 0 2

Затварям си очите,
за да не те виждам.
Затварям ги, но сърцето ми
още те усеща.
Иска нежно да те докосне
и с теб в едно да се слее.
Иска, но не може -
ти принадлежиш на друга.

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??