Oct 23, 2010, 11:48 AM

. . . 

  Poetry » Other
575 0 0

Емоционален глад,

крещяща нужда,

несбъднат сън

деня пробужда.

 

Една душа

пълзи и пари.

Грабете я,

кой както свари.

 

...

© Елмаз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??