Jan 6, 2010, 12:55 PM

*** 

  Poetry » East forms
722 0 1

Свещта догаря

ще посрещне утрото

с восъчно лице

 

© Виктор Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??