Aug 11, 2011, 11:18 AM

7 Сонет за взлом 

  Poetry » Love
473 0 1

37 СОНЕТ  ЗА ВЗЛОМ


Като разбойник влезе в моя дом.
Разби  със трясък  всички заключалки!
Неканена  се вмъкна ти, със взлом.
В една ръка с цветя, а в другата с бухалка!

За мене ти си най-голям проблем!...
Каква си всъщност, аз дори не зная.
Не си девицата от Виетлем...
А пълна смесица от Пъкъла и Рая!

Ти скъса моя собствен календар.
И аз се влюбих като ученичка.
Аз може би съм вече твърде стар?!
Ти спря на рамото ми като птичка!

И аз забравих, че съм  стар…
зА МЕНЕ ТИ СИ  божи дар!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любов, която влиза с взлом... много интересна гледна точка, харесва ми тази трактовка на проблема, наречен "любов"!
Random works
: ??:??