Mar 3, 2009, 10:28 PM

* * * 

  Poetry » Love
511 0 1

Ти уби моята душа

и погълна я нагло, самота,

ти сърцето ми на прах разби

и в мрака тихо ти го скри.

Сълзите ми нахално ти изпи

и остави празни моите очи.

Наивна бях и светът за мене беше ти, 

но ето, че разби го ти, както всеки друг е правил и преди.

© Йолина Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво и сякаш има замисъл, което май не е много често явление
Random works
: ??:??