Dec 26, 2019, 4:08 PM

* * * 

  Poetry
468 0 2

Небето е моят баща, 

а моята майка - Земята. 

От плът съм, но имам душа 

на ангел небесен с крилата. 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??