Посветено на Караман
Честит рожден ден,
приятелко добра,
желая ти от все сърце
полянки с цветя
да галят твоята душа.
Много здраве и успех -
и занапред!
Хей, сестрице, хей, звездице,
много си ми скъпа ти
аз се радвам от сърце,
че си слънчево дете...
С теб духовни сме сестри,
искрени и с мечти.
Ти, сестричке, си везничка
талантлива и добричка.
Днес е твоят ден рожден,
ще се смеем от сърце
и ще тропнем и хорце...
Хей, приятели добри,
на тази дата човек се роди -
жива, здрава да е тя
и за своите деца!
С ОБИЧ - МАРГАРИТА
© Маргарита Георгиева All rights reserved.
Много ми хареса!
Щастливка е лирическата!
ПОЗДРАВИ !!!!!!