May 4, 2008, 12:26 PM

* * * 

  Poetry » Other
639 0 0
Един ден е малко.
За какво ли? Въпрос ранен.(хронологично)
Жалко, бавен съм, а искам
и още повече от това. От кое?
Отново денят свършва и малко
остава, отговор готов, преди въпроса
да се даде!

© Георги Светланов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??