Mar 5, 2016, 7:56 PM

  Poetry
423 0 1

един химикал

една ръка

едно сърце

посчупено

една дума

неказана

една тишина

между двама

 

не знам къде какво

но знам една тясна

и стръмна пътечка

през мрака

© Атанас Панчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??