Nov 6, 2007, 3:00 PM

... 

  Poetry
527 0 16
                                                               На зет ми с любов.

                                                               Почивай в мир.

 

Тя идва и ни побеждава,

внезапно, като Любовта.

И като нея ни отвежда

в Рая на Безкрайността...

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??