May 23, 2011, 11:08 AM

* * * 

  Poetry
532 0 1

Дали ще те усетя на зарана, 

като мускус улавяща дъха ти?

Дали ще се почувствам неразбрана,

виждайки последните ти стъпки?


Дали ще те помоля да останеш,

или сънят ми ще замести тежкото сега?

Дали ще се почувствам презряна,

или ще продължа да припомням си нощта?


Все пак за теб бях просто тяло,

а ти за мене беше пролетта,

не бих се взела за поквара,

но не това е любовта!


А може би ти така обичаш,

каза бягаш, щом сърцето зашепти,

а аз не мога да остана на пристана

на твоите мечти.


Ела последно, взимай сладост

и в миг вечността ми събери,

от теб ще взема капка радост

и прилива на топлещи сълзи.

 

© Ирена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "... за теб бях просто тяло, а ти за мене беше пролетта..." - такова точно попадение, чак настръхнах!
Random works
: ??:??