Jul 3, 2010, 7:44 AM

* * * 

  Poetry » Love
581 0 0



За всичките премълчани думи,
за всичките разбити мечти...
за всичката болка...
за всичкото разочарование...

Научи ме как лудо да обичам,
научи ме как лудо да ревнувам,
научи ме как да губя ума и дума,
научи ме какво е разбито сърце,

показа ми какво е да те жадувам,
показа ми какво е болка,
показа ми какво агония,
показа ми какво е омраза.

Сега, когато си тръгвам,
не, не ще кажа сбогом...
просто ще се обърна и ще си тръгна с гордо изправена глава.
Благодаря за всичко, което ми показа и научи.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??