Jul 15, 2012, 12:55 PM

****************** 

  Poetry » Other
607 0 6
 
Любовта ми понякога страда.
Когато се затлачва с чужди патоси.
Когато тъпчат в гърлото ù изгреви.
И я тапицират с плюш, за по-изискано.
Страда, проклетата.
И бродира въздишки
по лунните сърпове.
Излиза по мръкнало.
Ходи по улици,
онемяли от взиране.
Плаче на мостове.
После скача и се дави в прилива.
Вълните я изхвърлят на брега.
Довлачва се отново пред вратата ми.
Мисли, че не знам, къде е скитала.
А аз я следвам по петите.
Когато се затлачвам с чужди патоси.
И ме тапицират с плюш... за по-изискано.
.......

03.07.12 ~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??