Mar 9, 2013, 6:30 AM

8 март 

  Poetry » Love
641 0 1

Днес е празник на жената,

най-красиво цвете на земята.

На любимата, на майката дори,

която света с любов озари.

 

И сякаш всичко е излишно,

думите, с които ги ласкаем,

щом жена до теб застане,

за какво ли друго можем да мечтаем.

 

Но не може на този празничен ден,

от цветя красиви заобиколен,

да пожелаем на жените наши 

пожелания с пълни чаши.

 

Да сте все така красиви,

влюбени и истински щастливи

и казаното не веднъж,

до всяка дама влюбен мъж!!!

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??