Dec 1, 2007, 9:38 PM

* * * 

  Poetry » Love
464 0 0

Сърце ми кърви,

сърце ми плаче,

няма илачи,

няма да плача.

Няма живо що

без любов да живее.

Няма съдба що

с подобна неслята.

                          11.2007

© Илия Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??