Apr 25, 2012, 5:27 PM

* * * 

  Poetry » Love
714 0 2

Събуждам се - тихо е. Ти спиш до мен.
Сгушена сладка, о, миг съвършен.
Докосвам лицето ти с дъх затаен,
така и не зная защо ли си с мен.

Какво ли намери, какво ли разбра
за мойта непокорна и черна душа?
Въпросът "защо си тук?" и "до кога?"
ме изпълва с отчаяние и черна тъга.

Не вярвам в Рая - аз съм за Ада.
Там ли ме водиш с тази наслада?
Да те имам за миг, преди вечността
да ме прати при Дявола, и там да се спра.

© Светлин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Напомни ми за една песен на Вълдобрев: "...Този р-а-а-а-а й води в ада...".
  • Всеки един коментар и предложение за заглавие е добре дошло
Random works
: ??:??