Jun 18, 2008, 7:39 AM

............. 

  Poetry » Other
497 1 3

Омръзна ми за болките назад

 във някъдето си да се завръщам,

омръзна ми да плача от спомените...

и как ли да извадя тайните от себе си?

Писна ми да се набутвам гадно...

ясно ли е...?

Къде ли шибнах пакета със цигарите?

Уф, по дяволите, мразя да съм нервна.

Мразя да ме  гледат похотливо

скапани дъртаци,

мразя да си лягам рано.

Мразя храчещи момчета и шкембе чорба.

Мразя банките, защото са банки за пари.

Мразя скъпи, хубави неща и дрога.

Мразя окултизма,

мразя да ме лъжат.

Мразя да ме чукат за моя сметка...

Мразя думата  насилие.

Абе, всъщност мога ли да мразя толкова неща?

                                       16.03.94

 

 

© N. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ами ...всъщност това е работа на редакторите.
  • ами това според мене не би трябало да е в раздел "поезия",по-скоро в раздел "оплаквания" или "МРАЗЯ" иначе думите са подбрани добре
  • Мразя да ме чукат за моя сметка...

    Мразя думата насилие.

    ... много силно казано, хареса ми...
Random works
: ??:??