May 13, 2022, 9:52 AM

*** 

  Poetry
127 0 0

юли 2021г
Нещата бяха тежки, поне ти беше до мен
Накара ме да се чувствам като преди, да се чувствам като мен
Може би не бях достоен за твоето време
Не мога да те извадя от ума си
Ти ме накара да се почувствам жив и причината да обичам отново бе ти,

но не продължи дълго

Болката е всичко, което виждам когато те погледна,

но после се сещам за всички хубави моменти и самотата ме наляга
Сега същата спалня, в която лежахме с теб прегърнати
Пълно е със спомени, които минаха толкова бързо
Трябваше да знам, че няма да продължи, нашата любов е от стъкло

Така че ме прецакай, както винаги правиш
Защото знаеш, че не мога да живея без теб
Защо е толкова трудно да те пусна?

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??