May 1, 2022, 5:54 PM

*** 

  Poetry » Love
363 4 6

Това, което ни сближава.

Това, което ни дели.

Това, което ни спасява.

Това, което ни боли.

 

Това, което ни усмихва.

Това, което ни гневи...

Това, което в нас притихва,

докоснем ли се със души.

 

Това, което ще се случи.

Това, което е зад нас.

Това, което ще научим,

ако говорим, но без глас...

 

Хвани ръката ми и вярвай!

Бъди приятел и любим.

Какво ли повече ни трябва,

освен със теб да помълчим?

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??