Nov 26, 2007, 9:49 AM

* * * 

  Poetry
812 0 3

Косите ми вплетени са с нощта,

очите ми удавени в сълзи,

душата цяла сляла се е с тъмнината,

а сърцето разбито се гърчи в прахта...

© Тоня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??