Nov 14, 2019, 10:15 AM

любовта 

  Poetry » Love
504 2 0

любовта

зад режещия ръб на ъгъла

в корените на стъмнения дъжд

под слънчевата сянка на листото

любовта

тюркоазено око

върху пауново перо

лебедова шия нежност

облаче играещо си с вятъра

роза разсипваща роса

с листенцата си

лъскава рапира

на тревичка

меден сок

в пукнатина на ствол

любовта

© Boyana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??