Sep 20, 2007, 8:17 AM

*** 

  Poetry
379 0 2
С перфектна осанка,
                                     а след него грамадна сянка!

С усмивка на уста,
                                  а сякаш гримаса застинала!

С отворени очи,
                             а не видя, паднало дете в калта!

С туптящо сърце,
                               а не разбра, как изстина любовта!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??