Oct 10, 2009, 9:35 PM

* * * 

  Poetry » Love
402 0 1

В очите ти намерих бряг.

В очите ти намерих своите.

В очите ти заспах.


В устните ти намерих сладост.

В устните ти намерих болка.

В устните ти намерих своите.


В ръцете ти намерих нежност.

В ръцете ти намерих спокойствие.

В ръцете ти намерих своите.


В теб аз намерих любовта.

В теб аз намерих топлина.

В теб аз намерих мъжа, за когото съм една!

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??