Jul 27, 2011, 9:55 AM

*** 

  Poetry » East forms
746 0 15

 

 

 

 

Лятна тишина,

луна и звездно небе...

Изпратù ми звук...




На север и юг

утъпкани пътеки...

Остарявам с тях...




Пролетно небе

и бяла лястовица.

Вече не чакам...

 

 

 

 

 

 

 

© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??