Jul 25, 2007, 2:15 PM

* * * 

  Poetry
836 0 2
 
Пропълзяваш в моята кожа,

поглъщам всичко -

и вече усещам страха,

сякаш пропадам,

объркана съм

и сякаш не е лъжа...


Има нещо,

което ме дърпа надолу,

нещо вътре в мен

и ме тегли под повърхността,

поглъща ме, обърква ме

и сякаш не е лъжа...


Липсваха ми много неща ,

чувствам тази липса и сега -

страхувам се, че някога ще дойде края,

как ще продължа..?

Не изглежда същото

и не зная.


Търся себе си отново -

пилях се толкова пъти,

без доверие и вяра.

Стените около мен се затварят,

тази свобода ме затяга -

откривам себе си в новата вяра...


                * * *
Колко пъти се чувствах тъй преди -

толкова сигурна, така уморена...

една измама в себе си ме затваряше

и сякаш пропадах,

колкото грешна, толкова спасена.

                * * *


Крещиш в кожата ми -

ще има ли някога край?

Кървиш в очите ми,

хвърляш всичко, цялата тъга

влудяваш ме, променяш ме

и сякаш не е лъжа...


Срещу себе си се боря,

срещу собствените си рефлекси,

как ще се преборя?

Страхувам се, че някога ще дойде краят,

как ще продължа?

Това е преследване,

колко ли ще издържа?


... колко ли ще издържа...

© Мони Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Въздействаш по неповторим начин,много ми харесва!

    Крещиш в кожата ми -
    ще има ли някога край?
    Кървиш в очите ми,
    хвърляш всичко, цялата тъга
    влудяваш ме, променяш ме
    и сякаш не е лъжа...
  • Достатъчно ,за да не съжаляваш за нищо.Много се зарадвах на писмото в пощата,благодаря
Random works
: ??:??