Apr 10, 2008, 11:49 AM

*** 

  Poetry
497 0 7
Отстъпи нощната омая,
нов ден роди се на света
и изгревът видя в безкрая,
че той е залез на нощта.

Със песен птица се събуди,
с дъх на желание - жена
и златен лъч докосна влюбено
разтварящите се цветя.

С красиви багри от дъгата
обви се цялата земя
и само сенките в гората
напомняха за вечерта.

Последен лъч изпрати поздрав
на кървавите небеса,
съзнал навярно, всеки залез
е просто изгрев на нощта.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??