През хиляди очи,
без дъх,
но с вяра,
пребродих светове
по пътя към дома.
Надежда в мен таеше се,
прозорецът да свети.
И две очи,
без глас останали,
да блеснат.
Не е за всеки
корабът на Одисей.
Итака е мечта.
А Пенелопа - блян.
Сбогуване.
Памет или знак.
Милост или обич.
.............................
Не отливайте от
чашите.
Отпийте радост.
© Атанас Ганев All rights reserved.
останал без дъх , но с вяра...
не всеки е роден да бъде скитник
не всеки има кораб от мечти
не всеки ден безкрилието литнало
е слабост...
просто СИ!!!!