Jul 16, 2011, 3:19 PM

*** 

  Poetry » Love
795 0 1

Седя в ъгъла, а в ръката си
държа нейна снимка.
Сълзите се стичат по
студена му буза.
Спомените не ме
напускат.
Навсякъде я виждам -
на улицата, в училището, 
там където живея.
Но това не беше тя,
просто полудявам...
Всичко, което искам, 
е тя да се върне.

© Стефан Брус All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??