Aug 24, 2008, 5:12 PM

* * * 

  Poetry » Love
1228 0 10

Аз съм тишина и призрак,

стон нечут, недоловена дума,

а ти си стряскащ крясък,

роден в една реалност-измама.

 

Аз събирам всички чувства,

всеки празен или скъсан лист,

а ти си вятърът, който ограбва,

сеещ само омраза и мъст.

 

Аз давам всичко ценно,

диаманти-искрящи сълзи,

а ти си нещо нетрайно,

което се гърчи, пада, пълзи.

 

Аз съм твоята вяра за милост,

твоята пазителка на свещения храм,

а ти си горчивина, облята в гордост,

имаш всичко, НО И С ВСИЧКО СИ САМ!!!

© Тинка Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??