Как искам да ти покажа,
че зимата вече отчина...
Не, не мога да ти разкажа,
как ангели свещ ми даряват и няма месечина....
Знам, че и бялото си замина,
че зеленото превзема бърчините.
Тез очи! Без тях ще загина....
А ангели свещ ми даряват и няма месечина....
Едно цвете за теб ще откъсна.
Едно цвете за теб... До Амина...
Далеко си... А аз ще възкръсвам....
А ангели свещ ми даряват и няма месечина...
© Красимир Дяков All rights reserved.