May 14, 2007, 12:06 PM

“А дали е така... кой ще ми каже?” 

  Poetry
994 0 6
 

"А дали е така... кой ще ми каже?"



Всичко започна през лятото.

И с първото влизане в чата.

В "стаица" светла, уютна -

кой ангел ръката подбутна.


Поличба това бе решила,

а Мойра бе толкова мила.


В нишка от слънчева прежда

моят живот се подрежда.

Лятото - "страстен" сезон,

пак ни създава купон.


Всичко започна във чата...

с темата "вечна, позната".


Всичко започна със смях -

кой да ми каже, че "грях"

тръгнал е уж на шега,

а... аз си вървя по света...


                        "Но сърцето ми спира,

                          ... спира да бие,

                          ако тебе във някой

                          друг те открие..."

14.05.2007год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??