Apr 15, 2008, 6:33 PM

А дълго търсих те, любов! 

  Poetry » Love
848 0 4

 А дълго търсих те, любов

Пътувах толкова години -

през хиляди сърца - пътеки -

усещах мислите незрими

и бавно разгадавах всеки...

 

И нижеха се дни отчетни -

пътуваха - назад вървяха-

отлагах все за после... сетне...

макар да знаех, че броени бяха!

 

Сега е късно - всички са ранени,

опитали - не вкусили любов...

Нима е толкоз късно, за да бъдеш с мене?

А колко дълго търсих те... любов!

 

 

 

 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??