Dec 2, 2009, 7:51 AM

А как обичах... 

  Poetry » Other
692 0 11

И ще е тихо, много тихо,

когато се сбогувам със вълните.

А как обичах, как обичах по тях

да се разхождам – сякаш птица...

 

И ще е тъмно, много тъмно,

когато се сбогувам със звездите.

А как обичах, как обичах

в очите ми да слизат на разсъмване.

 

И ще е трудно, много трудно

когато се сбогувам със мечтите.

А как обичам, как обичам

във сънищата си дори да помечтая...

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??