Mar 2, 2008, 5:27 PM

А някой... 

  Poetry
611 0 13

Една сълза бавно там се стича,

под дъжда, по лицето на момиче.

А някой влюбено в любов се врича,

в зимен ден до усмихнато кокиче.

 

 

Една цигулка тихо проридава,

със сълзите в себе си изгаря.

А някой някъде ръка подава

и не дава на любимия да страда.

 

 

Една любов от душите си отива,

под мрачните постели на града.

А някой в тихото любов открива

и щастлив се скита под дъжда.

 

 

Една съдба с поета се сбогува

и на небето ражда се звезда.

В последния си час римува,

а по лицето му спуска се сълза. 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??